dbogar | Dátum: Kedd, 2011-03-29, 5:06 AM | |
Őtábornoksága
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 320
Hírnév: 2
Állapot: Offline
| Megőrizlek megőrizlek ahogy a kávé kesernyés ízét a számban akár az ebéd utáni édes desszertét a hosszú rabságba font cigaretta ízét füstje még néha most is kísért megőrizlek ahogy azt a régi sárgult fényképet a mosolygós szemvillanásod kísértését meg a szélborzolta hosszú hajad játékát azt a félősen hívó visszapillantást megőrizlek ahogy minden régi álmot látom amint felhőkkel kergetőztem a ki-kivillanó vibráló napfénytől azúrkék ég kacagó és súlytalan kitárulkozását árnyképeddel megőrizlek ahogy minden szemedszínét utánzó kavicsot mindegy hol találtam csak csodálom s dédelgetem az én kavicsszemem szerelmem záloga a sötét éjben emlékmás a múltunkból és a jövőnké megőrizlek ahogy a mindennapi vágyak kimondatlan örömét az ezüstnyár ködébe bevillanó fényárt a megérzett és megélt vulkánkitörést szerelmi játékaink beteljesülését megőrizlek ahogyan minden apró mozzanatot álomvilágom törmelékköveit a szerelmi kiteljesedés nem is hihető ajándékait a mindennapi simogatásaidat és álomjátékaidat megőrizlek ahogyan a szenvedést amikor nem vagy velem a nappalokat mik gyilkos tőrként szúrnak belém szaggató magányos kínt ki nem tépem csak megőrizlek a következő évtizedeinknek
|
|
| |