dbogar | Dátum: Vasárnap, 2011-05-08, 8:27 AM | |
Őtábornoksága
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 320
Hírnév: 2
Állapot: Offline
| Esténként mellém ültél esténként mellém ültél az ágyra… azt hittem most már itt maradsz kintről hideget hoztál és jeges szavakat mondtál úgy szíven szorítottál szinte ütemet vesztett majdnem megállt hektikus ritmusa hallom mintha valami ősi üzenetet hordozna esténként mellém ültél az ágyra… csak félve néztem rád még így is láttam bár sötét volt arcod merev árnyékot vetett csak beszéltél és semmit de semmit nem kérdeztél nem is engedtél esténként mellém ültél az ágyra… beszéltél de nem hallottam mégis dermedt csend vett körül félelem bujkált szavaid között ki tudja miért mégis elvarázsoltál lenyűgöztél mikor mozdulatlan testünkre ráborult az álmodni indult este esténként mellém ültél az ágyra… csak beszéltél közben álmodni indult testünk összefonódott mégis hírtelen eltűntél csak az ajtót láttam már mögötted a nyitott szekrényt és a kivett kabátot lassan köddé foszlott a hangod is már csak távolodó halkan csengett a körvonalak is feloldódtak az éjszakában reggelig káprázat járt körbe belül minden gondolatom a veled töltött éjszakáról szólt meg ahogy az ágyam szélére ültél pedig lehet csak álom voltál de akkor le sem szidtál ...
|
|
| |