dbogar | Dátum: Szerda, 2011-06-01, 6:36 PM | |
Őtábornoksága
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 320
Hírnév: 2
Állapot: Offline
| Csak azt kell tudnod reggel van már megint a hajnalig tartó már lassan megszokottá lett nyugtalan forgolódás után mint mikor mély gödörbe zuhanhatnék és tudom már kipróbáltam ilyenkor reggel onnan milyen nehezen lehet csak kikászálódni s megint arra ébredek hogy újra esik de most döngeti az ablakokat a viharos szél mégis kitárom s a bezúduló nyirkosságban fázom erőm sincs a meleg takaró öleléséből kibújni akárha a karjaid lennének olyan finoman fon magába de megint ez a mai ébredés kényszerített felkelés mikor minden fáj és te is olyan távoli messzeség vagy ilyenkor minden szörnyen fáj fáj az hogy nem érinthetlek fáj hogy soha nem láthatlak fáj hogy nem foghatom a kezed milyen is lenne ha úgy ébredhetnék újra hogy itt vagy itt lehetsz velem de mégsem kedvesem nem lehet de azért tudd hogy aki szeret annak sírnia is kell néha mindenképp így soha nem lesz csupa könny az életed csak gondolj vele a csodálatos érzéssel az járja be testünket s a rideg bánatos reggeleken melengeti szíveinket magad is tudod bár nem olyan egyszerű mondani könnyebb talán igen hogy el kell engedni a kezünket viaskodhatsz harcolhatsz pro és kontra érveket mondhatsz s ilyenkor a gödörbe zuhant ébredés érzése teher könnyebb talán gyökerestől kitéphetni szívünkből a gondolatainkból érzéseinkből az egyedüllét mindennaposságát ez is egy érzés ami nélkül azért még jól megférhetünk a másnapos merengés kelepcéjében mégha csupa szomorúság is az életünk és csak bánatot érzünk egyszál-magunkban ilyenkor kikérdezhetjük a fénykép-tükörképünk és kellően meglepődhetünk hisz mindig tudjuk a választ igen hiszen szerelmünk talált otthont bennünk már a gondolat is hogy vagyunk nekünk örömünnep erősít és egyben vigasztal a távollét meg az értetlenkedés hogy sokszor milyen dühös tudok lenni de rádnézek a képen megőrzött mozdulatod a fülemben visszacsengő kedves szavad a vágyakozás érzés indítja be és ilyenkor már biztosan tudom már soha nem tudlak kiengedni a szívek kalodájából csak azt kell tudnod hogyan szeretlek ...
|
|
| |