dbogar | Dátum: Szombat, 2012-09-08, 8:44 PM | |
Őtábornoksága
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 320
Hírnév: 2
Állapot: Offline
| Irigy vagyok kistáskámat hanyagul a vállamra csaptam nem sürgetett semmi csak ballagtam lassan egyenest a járdán s összevissza magamban társalogtam vitatkoztam a múltról a világról így került elő töménytelen emlék diákcsínyek bulizás és néhány fodros vagy miniszoknyás csitri lány barnában szőkében netán feketében a vörös nem volt divat és minden lépésnél éreztem a fájdalmat hisz fájtak a szívembe belopott bevésett szerelememlékek semmilyen kedvem nem volt a múlt elhatalmasodásán gyötrődtem inkább hiányom a megszokott hétvégi hosszú séták a kedvessel és a tervezett gyerekekkel álmodtam magamban a fiamat s két lányt is ketten meg sem születhettek pedig volt álom tollasozás bográcsfőzés egy kis erdei tisztáson szalonnasütés s volt autó ház divat és mindig a többet a jobbat akarás boldog ünnepek hétfők és minden másnapok álomban válás osztozkodás is és gyerekakarás és a céltalan jövés menés közben hirtelen rámszakad a megtisztító csend bugyra mélyen és hosszan belenéztem az asztalomon álló két varázsos barna szemedbe és felébredtem és boldogan rohantam volna újra a vesztembe de felébredtem gyerekeim asszonyom sétáló családom az erdei tisztáson csak álmodtam nem volt az semmi... vagy milliószor több annál amire az álomcsaládod láttán csak gondolhattál... így akadtam el álmomban újra és újra ... mindigcsak Zsuzsinál gondolataim álmaim kuszaságát hirtelen megtört láttam ahogy egy szerelmes fiú meg lány átszellemült arccal jött szembe egymásra sem nézve gondolataikban összeforrva boldogan lépve egyszerre ruhájuk arcuk tiszta szép kép ahogy siettek tán maguk sem tudták hová s miért... azt reméltem az ingyenebédhez az erdei tisztásra odaérnek még s csak egy szatyruk volt ami mint a gyerekek munkába siető szülein úgy lógott közöttük a vállukról árván s néztem őket csak túllépve saját vágyakon és szerelem gondjain és láttam rajtuk is hogy ők így mily boldogok és én azon kaptam magam hogy ... irigy vagyok
|
|
| |